Szolgáltatásaink

Villanyszerelés

gyorsaság, megbízhatóság, precizitás

 
 • Vállaljuk teljes körű mérőhely kiépítési munkálatokat (új bekapcsolás,mérőhely áthelyezés ,teljesítménynövelés stb...)
 • Teljes körű Épületvillamosság szerelést új és felújításon lévő épületnél egyaránt.
 • Hibajavítást.
 • Garanciális tűzhely bekötést.
 • Felülvizsgálói okiratok,bizonylatok átadását (Érintésvédelmi, EPH nyilatkozat stb...)

Úgy gondoljuk a villanyszerelés egy nagyon felelősségteljes szakma. Gondoljunk csak bele, mi történik akkor, ha egy burkoló nem megfelelően helyezi fel a csempéket a falra, vagy a festő bénán fest ki. Lehet egy-két csempe leesik a falról és azokat újra kell rakni, illetve a falakat újra kell festeni. De mi történik akkor ha villanyszerelő rossz helyre, vagy rosszul köti össze a vezetékeket.

Olyan veszélyforrásokat rejt, ami nem látszik, nem érződik, csak később mutatkozik meg és tüzet vagy halálos balesetet is okozhat. A villanyszerelést megfelelő szakemberre kell bízni. De honnan állapíthatjuk meg, hogy ki az és ki nem? Ezt nehéz megmondani, de egy biztos. Egy jó szakember akkor igényes a munkájára, ha magára és a szerszámaira is az. Egy munkahelyen tisztán, ápoltan, és szintén tiszta, magas minőségű szerszámokkal kell megjelenjen. A munka végeztével pedig maga után mindig tisztaságot kell hagynia!

 
parallax background
parallax background

Víz-, gáz-, központi fûtés szerelés

Minden problémát megoldunk

 
 • Vállaljuk teljes körű víz gáz és fűtés szerelés elvégzését új és felújításon lévő épületnél egyaránt.
 • Teljes épületgépészetet.
 • Gázkészülék karbantartását.
 • Hibajavítást.
 • Gáz tervezését ügyintézéssel.
 • Mosó, mosogatógépek vízmelegítő berendezések bekötését stb...

Úgy gondoljuk, a víz gáz fűtés szerelés egy nagyon felelősségteljes szakma. Gondoljunk csak bele, mi történik akkor, ha egy burkoló nem megfelelően helyezi fel a csempéket a falra, vagy a festő bénán fest ki. Lehet egy-két csempe leesik a falról és azokat újra kell rakni, illetve a falakat újra kell festeni.

De mi történik akkor, ha a víz-gáz-fűtésszerelő nem a megfelelő technológiával köti össze a vizet szállító csöveket, és azok vízfolyást okoznak, a már meglévő betonban vagy falazatban. Óriási Kár! Ha gáz készüléknél hibás szerelést végez, halálos szén-monoxid keletkezhet. Ha fűtést nem korszerűen építi ki, a lakásban nem lesz egyenletesen meleg, és a fűtésszámla is több lehet a kelleténél. Víz-gáz-fűtés szerelést megfelelő szakemberre kell bízni.

De honnan állapíthatjuk meg ki az és ki nem? Ezt nehéz megmondani, de egy biztos: egy jó szakember akkor igényes a munkájára, ha magára és a szerszámaira is az. Egy munkahelyen tisztán ápoltan,és szintén tiszta magas minőségű szerszámokkal kell megjelenjen. A munka végeztével pedig maga után mindig tisztaságot kell hagynia!

 
parallax background
parallax background
parallax background

© 2016 Készítette:
AdNet Media Kft.