Tapasztalatok

Tapasztalatok

Villanyszerelés tapasztalatok

Pályafutásom során nemegyszer tapasztaltam, láttam rosszul elvégzett munkát, amit tűz vagy halál bekövetkeztével járt.Ilyet látni bizony szörnyű! Egy nem megfelelő, földelés kialakítása miatt, a bojler meghibásodása halálos balesetet okozott egy fiatal lánynak fürdés közben.

Kiderült, hogy nem szakember végzet korábban a lakásban villanyszerelési munkát. Többen végeztek már pl. lakás elosztóban egyszerűnek tűnő megszakító cserét, ami komoly lakás tűzhöz vezetett. Sajnos ezeket a történeteket még tovább is tudnám sorolni.

Úgy gondolom ezek a balesetek, egy megbízható szakember tudásával és odafigyelésével elkerülhetőek lettek volna. Megemlítést kíván az is, hogy egy rég nem felülvizsgált vezetékrendszer, szerelvény is okozhat nem kívánt dolgokat.

gaz1

Víz-gáz-fûtés szerelés tapasztalatok

Pályafutásom során nemegyszer tapasztaltam, láttam rosszul elvégzett munkát, ami óriási épület kárt, vagy Szénmonoxid-mérgezés okozott. Gázkészülék rég nem történt felülvizsgálata miatt többször is jártam szén-monoxid-mérgező lakásban.

Javítottam már hibás szerelésből adódott csőtörést, vagy rossz szerelési technológia miatti dugulást hárítottam el,illetve szerelést végeztem el újra mások után,ami legtöbbször komoly épület bontással járt.

Sajnos ezeket a történeteket még tovább is tudnám sorolni. Úgy gondolom ezek a balesetek, károk egy megbízható szakember tudásával és odafigyelésével elkerülhetőek lettek volna. Megemlítést kíván az is, hogy egy rég nem felülvizsgált víz-gáz-fűtésrendszer, szerelvény is okozhat nem kívánt dolgokat.

Ön milyen problémákat tapasztalt?

 

Hívjon most és segítünk!

+36-20-471-86-50

© 2016 Készítette:
AdNet Media Kft.