Víz-, gáz-, fűtés szerelés

Szolgáltatásaink

Víz-, gáz-, központi fûtés szerelés

Minden problémát megoldunk

 
  • Vállaljuk teljes körű víz gáz és fűtés szerelés elvégzését új és felújításon lévő épületnél egyaránt.
  • Teljes épületgépészetet.
  • Gázkészülék karbantartását.
  • Hibajavítást.
  • Gáz tervezését ügyintézéssel.
  • Mosó, mosogatógépek vízmelegítő berendezések bekötését stb...

Úgy gondoljuk, a víz gáz fűtés szerelés egy nagyon felelősségteljes szakma. Gondoljunk csak bele, mi történik akkor, ha egy burkoló nem megfelelően helyezi fel a csempéket a falra, vagy a festő bénán fest ki. Lehet egy-két csempe leesik a falról és azokat újra kell rakni, illetve a falakat újra kell festeni.

De mi történik akkor, ha a víz-gáz-fűtésszerelő nem a megfelelő technológiával köti össze a vizet szállító csöveket, és azok vízfolyást okoznak, a már meglévő betonban vagy falazatban. Óriási Kár! Ha gáz készüléknél hibás szerelést végez, halálos szén-monoxid keletkezhet. Ha fűtést nem korszerűen építi ki, a lakásban nem lesz egyenletesen meleg, és a fűtésszámla is több lehet a kelleténél. Víz-gáz-fűtés szerelést megfelelő szakemberre kell bízni.

De honnan állapíthatjuk meg ki az és ki nem? Ezt nehéz megmondani, de egy biztos: egy jó szakember akkor igényes a munkájára, ha magára és a szerszámaira is az. Egy munkahelyen tisztán ápoltan,és szintén tiszta magas minőségű szerszámokkal kell megjelenjen. A munka végeztével pedig maga után mindig tisztaságot kell hagynia!

 

Hiba bejelentése

Tel: 06-20-931-9819

parallax background
 

Problémát észlelt otthonában?
Javításra, szerelési munkára van szüksége?


Írjon nekünk és gyorsan reagálunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

 
parallax background
parallax background

© 2016 Készítette:
AdNet Media Kft.